Cazinouri excelente

 • Bonus:   Până la: 

  Program soft: 

  Clasificare: 

  Vizitează
 • Bonus:   Până la: 

  Program soft: 

  Clasificare: 

  Vizitează
 • Bonus:   Până la: 

  Program soft: 

  Clasificare: 

  Vizitează
 • Bonus:   Până la: 

  Program soft: 

  Clasificare: 

  Vizitează

Ruleta Online  Free - O modalitate bună de antrenament.

Sistemul D-Lambert pentru ruleta download free.

Acest sistem a fost creat de Jean Le Rond d-Alembert, şi este un pic ca sistemul Martingale într-un fel, dar utilizează o logică diferită.


În sistemul d'Alembert, vă măriţi sau micşoraţi dimensiunea de pariuri, depinzând dacă aveţi sau nu ultima rundă câştigată. Dacă aţi câştigat în ultima rotire, veţi reduce pariul, întrucât, dacă aţi pierdut la ultima rotire veţi creşte pariul dvs. pentru următoarea rotire la ruleta online free.


Cum funcţionează sistemul d-Alembert in free roulette.


În esenţă, dacă sunteţi câştigător pariaţi mai puţin, iar dacă pierdeţi pariaţi mai mult.
Logica din spatele acestei metode este că, dacă aţi câştigat o rundă, vă sunt mai puţin susceptibile şansele de a câştiga pe viitor, prin urmare, ar trebui să scadă pariurile dvs. pentru a evita o pierdere mai mare de bani.
În schimb, dacă aţi pierdut în runda precedentă, veţi mări pariul, deoarece aveţi mai multe şanse de a câştiga următoarea rotire. D-Alembert urmează sistemul în ideea că "natura caută echilibrul".   

Sistemul d'Alembert presupune că rezultatul unui eveniment este în funcţie de rezultatul evenimentelor din trecut. Cu toate acestea, în free ruleta rezultatul oricărei rotiri este complet independent de orice rezultat din trecut.

Doar pentru ca ai lovit culoarea potrivită pentru câteva rotiri, aceasta nu înseamnă că şansele de a vă alege culoarea potrivita în runda următoare, vor creşte sau vor scădea, cotele la ruletă sunt întotdeauna aceleaşi la ruleta online free.

Este cam la fel cu pariatul pe negru, pentru că ultimele 5 rezultate ale roţii au fost toate roşu, crezând astfel ca este puţin probabil că va mai da iar roşu.


Cu toate acestea, putem fi siguri că roata ruletei nu se va gândi să amestece rezultatele, astfel încât şansele ca rezultatul următoarei rotiri de a fi roşu sunt egale cu cele de a fi negru.

Reclame

Close